TRAPLIFT HUISLIFT TRAPLIFTEN en HUISLIFTEN
Uw hele huis weer zelfstandig bewoonbaar met een veilige en comfortabele Traplift

De goedkope en snelle manier om snel weer mobiel te zijn in uw huis. Een trappenlift ! ! !
                                         Een stoellift maakt u hel huis weer bewoonbaar
Voelt u zich beperkt in uw woongenot doordat het nemen van de trap als een obstakel wordt ervaren, dan is het tijd om in actie te komen en te kiezen voor een traplift. Het gevoel van vrijheid onafhankelijkheid, zelfstandigheid en het op een veilige manier kunnen bereiken van een etage hoger is dichterbij dan u misschien op dit moment denkt. Trapliften geven u weer bewegings vrijheid in het hele huis, alle verdiepingen zijn weer bereikbaar. Zonder hulp kunt u weer het hele huis bewonen. Tegenwoordig zijn trapliften veilig en gemakkelijk en u zult snel vertrouwd raken met de bediening. Soms is ook het buiten plaatsen van een traplift mogelijk.

Interessante algemene informatie over trapliften stoelliften

De elektrische traplift is een moderne vorm van beweging tussen twee verdiepingen. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing voor mensen die de gewone trap niet meer kunnen gebruiken. Steeds meer mensen stappen over naar een traplift. Dit komt omdat de systemen steeds beter worden gemaakt. De trapliften zijn goedgekeurd en volledig veilig. Door een simpele druk op de knop is het mogelijk om je te verplaatsen van verdieping. De lift zal op een rustige en aangename snelheid naar boven en benden bewegen. In het stoeltje zit een gordel bevestigd zodat u zeker niet kan vallen tijdens het bewegen. Moest dit er niet standaard bij zitten, dan raden wij u aan om er ÚÚn bij aan te schaffen.

De trap is een van de belangrijkste plaatsen uit een woning. Deze moet je dagelijks betreden om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Standaard is er in elke woning met verdiepingen een trap aanwezig. Hierdoor besteed een persoon in een mensen leven heel wat uren op de trap. Maar voor mensen die niet meer goed kunnen stappen kan het op en aflopen een echt hinderdis worden. Vooral senioren en personen met een handicap maken gebruik van deze trap. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u elke morgen met schrik moet opstaan om terug de trappen af te gaan. Daarom is er dankzij onze moderne technologie een systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is om veilig de trappen op en af te gaan. Het is een comfortabele stoel die op en af gaat doormiddel van een knop. De traplift is ontstaan in Amerika, deze is daar erg populair geworden en is zo naar europa overgewaaid. In BelgiŰ komen deze liften nog niet veel voor omdat het daar nog niet zo bekend is. Maar in Nederland maakt men al bijna 7 jaar gebruik van deze manier van verplaatsen.

Net zoals alle toestellen heb je ook bij de stoelliften een keuze uit verschillende types en eigenschappen. Het is belangrijk dat u zich eerst goed laat informeren vooraleer u een keuze maakt. Ook is het best om te gaan vergelijken tussen verschillende traplift merken zodat u zeker bent van u keuze. Door deze vergelijking kan u ook zien wat het verschik is tussen de prijzen. De meeste trapliften kunnen op bijna alle trappen worden geplaatst. Dat wilt zeggen dat deze stoelen op zowel steile, lange, korte, dunne en grote trappen kan worden ge´nstalleerd. Dit komt omdat de ladders worden gemaakt met bepaalde afmetingen waardoor hij zal passen in bijna alle soorten modellen. Als u zult zoeken naar een firma die de installatie wilt doen zal u zien dat ze gemiddeld binnen de week zullen leveren. De installatie zelf duurt meestal niet langer dan 1 werkdag. Dit is natuurlijk afhankelijk van elke firma, toestel en trap.

Op de traplift bevind zich een zeer comfortabel stoel. Bij de meeste modellen kan u deze stoel ook helemaal uitklappen. Zodat u in de juiste houding naar boven en naar beneden kan gaan. Aan de stoel zijn ook twee leuningen. Bij de betere liften kan je deze ook doen bewegen. Na heel wat testen heeft men ook accu’s ge´nstalleerd. Door deze twee batterijen kan de stoellift ook zonder netstroom naar boven en benden gaan. Dit is gemaakt uit veiligheid voor moest er geen stroom aanwezig zijn in de woning. Deze reserve accu’s worden steeds opgeladen als er wel netstroom aanwezig is. Deze hoeft u dus niet apart op te laden. Aan de armleuning vindt men het technische toestel om de lift te doen bewegen. Dit apparaat is helemaal gebruiksvriendelijk met grote knoppen zodat er niks verkeerd kan lopen. Bij de meeste toestellen zit er een afstandbediening bij zodat een tweede persoon de traplift kan besturen. Dit is nodig voor moest de persoon in kwestie niet in staat zijn om op de knoppen te drukken.

De installatie zal gebeuren zonder dat u zich zorgen zal moeten maken. De firma in kwestie zal jouw trap komen afmeten. Als dit gebeurd is zullen deze gegevens worden opgeslagen in een computer programma die voor u speciaal op maat een traplift zal ontwerpen. De meeste liften zijn gemaakt uit een speciaal metaal. Die kan u soms nog kiezen uit verschillende kleuren. Deze optie is er doorat u een traplift kan kiezen dat ook perfect bij je huidig interieur past.

Nadat alle gegevens er zijn en u het model heeft gekozen, zal het bedrijf gemiddeld 2 tot 5 uur werk hebben om alles te installeren. Nadat alles ge´nstalleerd is zullen ze alles grondig testen zodat u veilig op de traplift kan gaan. Heel wat mensen die nu over een stoellift beschikken kunnen niet meer zonder. Iedereen is blij met de investering om makkelijk naar boven en beneden te gaan.

Moest u samen met je partner de lift nodig hebben, dan kan het zijn dat de lift onderaan de trap staat. Terwijl u nog bovenaan staat te wachten. Natuurlijk kan u niet aan de knoppen om te stoel te besturen. Daarom krijg je bij de installatie een reserve afstandsbediening zodat je op afstand de stoel kan besturen. De kosten van deze traplift zijn goedkoper dan u denkt. Personen die nog nooit opzoek werk gedaan hebben over dit modern systeem zullen denken dat een stoellift 15.000 euro kost. Dit is natuurlijk niet waar. Natuurlijk zijn er wel systemen die zoveel zullen kosten, maar je hebt ook al systemen vanaf 4.000euro. In deze prijs zit de installatie ook al verbonden.

Omdat heel wat mensen de prijzen van een stoellift te hoog vinden, kunnen er ook speciale maatregelen getroffen worden. Zo is het mogelijk om net als een huis, ook een traplift te huren. Bij jouw gekozen firma kan u navragen of het mogelijk is om een lening voor te stellen.

Een traplift is natuurlijk niet goedkoop. Toch kan u veel geld sparen als u goed op zoek gaat en niet de eerste en de beste aanvraagt. Ook moet u zeker eens bij de gemeente langs gaan om eventueel een subsidie aan te vragen. Het is niet zeker dat u een subsidie krijgt maar de kans zit er wel in. Ga altijd vooraf informatie vragen voordat u een offerte tekent om een traplift aan te vragen. Hoe je te werk gaat is belangrijk. Eerst en vooral vraag je een offerte en minimum drie verschillende leveranciers. Uit de offertes die zij geven kan jij de kosten van de traplift bepalen. Sommige vragen ook om eerst eens langs te komen. Vooraf moet u bespreken dat dit huisbezoek gratis en kosteloos is. Zodat u na zijn bezoek geen peperdure rekening ontvangt.

Vergeet ook niet dat u nooit verplicht bent om een offerte te ondertekenen. U beslist zelf met welke leverancier u in zee gaat en mag zoveel offertes aanvragen als je maar wilt. Vergeet niet, de goedkoopste is niet altijd de beste, kwaliteit telt ook! De kosten van een traplift is gemiddeld 3500 tot 6500 euro. Dit kan minder maar ook meer zijn, afhankelijk van het model, grote en functies. Laat je ook altijd goed inlichten over de kosten van de installatie die vaak inbegrepen zijn en ook de garantie. Als u hier allemaal rekening mee houd, zal u zeker en vast een goed systeem vinden dat prijs kwaliteit uitstekend in jouw woning past.

 
 
Wat kost een traplift eigenlijk?
Langer in uw huidige woning blijven wonen? Met een traplift kan dat! Een traplift is tegenwoordig geschikt voor alle trappen: recht, trappen met bochten, spiltrappen en wenteltrappen. Een traplift past zelfs op zeer smalle trappen.
  Vraag hier gratis offertes aan »


Company:Traplift Basis:Traplift Luxe:Bestellen:Foto's:Contact
trappenlift.nl      © 2020 • Traplift Prijzen sitemap  privacy