TRAPLIFT HUISLIFT TRAPLIFTEN en HUISLIFTEN
Uw hele huis weer zelfstandig bewoonbaar met een veilige en comfortabele Traplift

De goedkope en snelle manier om snel weer mobiel te zijn in uw huis. Een trappenlift ! ! !
                                         Een stoellift huislift maakt u hele huis weer bewoonbaar
Voelt u zich beperkt in uw woongenot doordat het nemen van de trap als een obstakel wordt ervaren, dan is het tijd om in actie te komen en te kiezen voor een traplift. Het gevoel van vrijheid onafhankelijkheid, zelfstandigheid en het op een veilige manier kunnen bereiken van een etage hoger is dichterbij dan u misschien op dit moment denkt. Trapliften geven u weer bewegings vrijheid in het hele huis, alle verdiepingen zijn weer bereikbaar. Zonder hulp kunt u weer het hele huis bewonen. Tegenwoordig zijn trapliften veilig en gemakkelijk en u zult snel vertrouwd raken met de bediening. Soms is ook het buiten plaatsen van een traplift mogelijk.
 U BENT NU HIER:
 DE LUXE TRAPLIFT
Welkom!
En gefeliciteerd want u hebt de oplossing gevonden, om een financieel en kwalitatief juiste keuze te maken voor uw aanschaf van een traplift stoellift
 

 
Ik ben blij dat mijn ouders gekozen hebben voor een traplift..

 

Dit is de oplossing ... De Luxe Traplift of Huislift plaatsen.

DE LUXE TRAPLIFT
• De Luxe Traplift is geschikt voor zowel een rechte als een gedraaide trap.
• De Luxe Traplift is speciaal ontworpen voor installatie zowel aan de buitenkant (tegenover de handgreep zijde) als aan de binnenkant van de trap (handgreep zijde), zodat u kunt kiezen voor de meest geschikte opstelling overeenkomstig uw eigen specifieke voorkeur.
• Het innovatieve, ergonomische ontwerp maakt de traplift origineel en uniek, tevens is de uitvoering zeer compact en robuust.
• De Luxe Traplift is een moderne traplift met een enorme persoonlijkheid: de meest comfortabele zitting en rugleuning op de markt, die de hoogste prioriteit geeft aan de behoeften van degenen die elke dag gebruik maken van de traplift.
• Gebruiksvriendelijke bediening door middel van een controle hendel op de armleuningen. Zodra de bestemming is bereikt, kan de zitting 90 ° worden gedraaid zodat eenvoudig, handig en veilig uitstappen in voorwaartse richting mogelijk is.
• De voetensteun is van anti-slip materiaal gemaakt en uitgevoerd met veiligheidsvoorzieningen in de randen wat ervoor zorgt dat de traplift stopt in het geval van in de weg liggende obstakels.
• De verdiepingsdrukknoppen zijn draadloos uitgevoerd en kunnen worden gebruikt om de traplift in de vereiste positie of naar de juiste verdieping te sturen.
• Zodra u uw keuze hebt gemaakt en voor welke uitvoering u ook hebt gekozen, de voetensteun, zitting en armleggers kunnen netjes worden opgeklapt zodat u geen ruimteprobleem zult ervaren op de trap.
• Een groot assortiment aan kleuren is ter beschikking om zowel de zitting als de geleiderrail overeenkomstig uw interieur uit te voeren.
De Luxe Traplift wordt compleet bij u geleverd en gemonteerd dus zonder verrassingen achteraf en met een uniek 24 maanden garantiecertificaat.
De Luxe Traplift is altijd maatwerk en kan daarom niet worden voorzien van een vaste prijsstelling. Soms is ook het buiten plaatsen van een traplift mogelijk. Buitentrapliften kunnen ook eenvoudig worden geleverd en geļnstalleerd.

Service en ondersteuning
Gratis 3 Vrijblijvende Offertes
Wij helpen u graag om een juiste keuze te maken bij het kopen van een traplift. Vraag daarom kosteloos 3 vrijblijvende offertes aan bij betrouwbare leveranciers en bespaar enorm op de aanschaf van uw traplift!
 
Reacties van trapliftbezitters ! ! !
Al jaren lang was ik niet meer boven
    geweest, traplopen ging niet meer,
    ik sliep beneden dankzij een traplift
    kan ik ons huis weer volwaardig
    bewonen ....
Een geweldig cadeau van mijn
    kinderen deze traplift, ik kan nu mijn
    hobby weer uitoefenen ....
Dit had ik eerder moeten doen... ik
    wist niet dat een traplift betaalbaar
    was en zo snel geplaatst ....

 
Het complete assortiment bestaat uit: Traplift - Rolstoel - Scootmobiel - Rollator - Aanhanger - Electrofiets - Accessoires

Wat kost een traplift eigenlijk?
Langer in uw huidige woning blijven wonen? Met een traplift kan dat! Een traplift is tegenwoordig geschikt voor alle trappen: recht, trappen met bochten, spiltrappen en wenteltrappen. Een traplift past zelfs op zeer smalle trappen.
  Vraag hier gratis offertes aan »


Company:Traplift Basis:Traplift Luxe:Bestellen:Foto's:Contact
trappenlift.nl   © 2020 • Traplift Prijzen kopen • sitemap  privacy